Saukot-laumat loppuvuosi 2015

Laumailtoja on jäljellä neljä:

10. ja 11.11 opettelemme ja teemme lupauskirkkoon liittyviä juttuja, mm. viirin laumalle. Mukaan tarvitaan huivit ja keltaiset kirjat! Ulos menemme jos kelit ja aikataulu antaa myöten. Tarkoitus on innostaa liikkumaan vaikka on kaamosaika.  Kalenterimyynti jatkuu vielä. Rahat ja myymättömät kalenterit voi palauttaa niin pian kun homma on valmis. Samoin jos sudenpentu haluaa lisää myytävää toivon ilmoitusta s-postiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

24.11. ja 1.12. ollaan jo joulutunnelmissa ja tuolloin viimeistään tilitetään kalenterirahat. Tuolloin ( 24.11.) ompelemme lupausmerkkejä paitoihin porukalla ja silloin lisäapu ( äiti, mummo, kummi, isosisko tms ) tervetuloa! Sähköpostiin ilmoitus kuka olisi tulossa. Kiitos!

22.11. on lupauskirkko. Paitaan merkit siihen mennessä, kiitos! Aikatauluista ym tiedotetaan tarkemmin lähempänä kaikille lupauksenantajille yhteisesti.

9.12. on lippukunnan yhteinen joulujuhla ja siiksi laumailtaa 8.12. ei pidetä. Tästäkin tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.