Tammileiri 2016

svgwxWPE 400x400
XVI-Tammileiri-Lieska2016

 

Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen ja seikkailijoiden piirileiri. Leirejä järjestetään joka kolmas vuosi, jolloin jokaisella sudenpennulla on mahdollisuus osallistua leirille yhden kerran. Ensimmäinen Tammileiri järjestettiin jo vuonna 1967. Vuoden 2016 Tammileiri tulee olemaan järjestyksessä jo kuudestoista. Leiri järjestetään 9.-12.6.2016. Vuoden 2016 Tammileiri järjestetään perinteikkäässä Sauvon Ahtelassa. Tammileirille odotetaan noin 3000 sudenpentua ja seikkailijaa. Vuoden 2016 Tammileirin nimi on Lieska, piirin muiden tuli ja nuotioaiheisten leirinimien vuoksi. Leirin pituus tulee olemaan neljä päivää. Leirin aikana osallistujille on luvassa monenlaista partiotoimintaa, sillä Ahtelan leirikeskuksessa on loistavat mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää partiotaitoja maastossa. Leirille voi osallistua myös ei-partiolaiset.

  • Tammileiri on sudenpentujen ja seikkailijoiden Roihu-vuoden päätapahtuma.
  • Tammileiri järjestetään kolmen vuoden välein, nyt on jo 16. kerta.
  • Tammileirille odotetaan 3000 sudenpentua ja seikkailijaa.
  • Tammileirin nettisivulta www.tammileiri.fi löytyy tietoa leiristä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
  • Tammileiri maksaa 60 € kairalaisille ja se sisältää kuljetuksen Ahtelaan. Lippukunta laskuttaa leirimaksut ilmoittautumisajan jälkeen (ei vielä partiolainen -hinta on 85 €, sillä lippukunta tukee jokaista lähtijää 25 €) .
  • Tammileirille ilmoittaudutaan http://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/ löytyvästä ilmoittautumislinkistä.
  • Tammileiri löytyy myös somesta, Facebookissa sivu on Tammileiri ja Instagramissa nimellä tammileiri.some .

Tules 2016

Tules
 
Tuli – Voima – Kunnia!

Näihin sanoihin kiteytyy Lounais-Suomen partiopiirin historian toisen talvileirin teema. 
Leirillä yhteen hiileen puhaltaminen johtaa lopulta ikimuistoisten seikkailujen kautta valtavien tulien äärelle. 


Laitilan Vähä-Tulejärven Tuliranta kokoaa viitisensataa tarpojaa, samoajaa ja aikuista 25.–28.2.2016 talvileiriperinteiden pariin. 

Majoittuminen:
Leirillä luonnollisesti majoitutaan puolijoukkuetelttoihin ja tarvittaessa leiriorganisaatio auttaa löytämään lippukunnallenne telttakavereita tai vaikka lainateltan. Leiri koostuu kolmesta alaleiristä. 

Leirin hinta on 85 euroa 15.11.2015 asti ja jälki-ilmoittautumishinta on 89 euroa 31.12.2015 asti. Lippukunnan tuki on 10 €/leiriläinen eli 75€/79€.

Hinta sisältää yhteiskuljetuksen.

Ilmoittautuminen:
Talvileirille ilmoittautuminen pyritään hoitamaan Kuksa-jäsenrekisterin kautta.  Kaikilla on myös mahdollisuus täyttää perinteinen paperinen lomake ja palauttaa se lippukunnan talvileirivastaavalle yhdessä terveystietolomakkeen kanssa. 

Yli 18-vuotiaat voivat itsenäisesti hoitaa ilmoittautumisen suoraan Kuksaan. Osallistuja tarvitsee sitä varten PartioID:n. Sen voi luoda itselleen seuraavan ohjeen avullaPartioIDn luominen. 

Alle 18-vuotiaat ilmoitetaan Kuksaan huoltajan PartioID-tunnuksella.  Ohjeet huoltajan PartioID:n luomiseen osoitteessa www.bit.ly/tules_huoltajanohje. Olkaa tarvittaessa yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterihoitajaan.

Ei vielä partiolaiset (EVP) ilmoittautuvat saman osallistumislinkin kautta eivätkä tarvitse PartioID:tä.

Ilmoittautuminen alkaa 12.10. ja päättyy 15.11. Jälki-ilmoittautuminen 31.12.2015 asti.

Ilmoittautumislinkki: www.bit.ly/tules_ilmoittautuminen.

Lisätietoja, Joonas Koivunen 0400380777

Roihu 2016

roihu rgb musta txt
Roihu on Suomen suurin nuorisotapahtuma, joka tarjoaa ohjelmaa ja aktiviteettejä kaiken ikäisille syksystä 2015 lähtien. Roihu näkyy niin viikkokokouksissa, yhteisinä some-miitteinä kuin varta vasten järjestetyissä Roihu-viikonlopuissa. Itse suurleirille heinäkuussa 2016 pääsevät osallistumaan partiotermein kaikki tarpojat ja sitä vanhemmat, eli kaikki jotka ovat syntyneet vuonna 2004 tai aiemmin.

Roihu-leiri seikkaillaan Evon metsissä 20.–28.7.2016. Leiri rakennetaan ja puretaan yhteisvoimin, joten johtajaikäisten kannattaa varata kalenterista muutama päivä varsinaisen leirin ympäriltä: rakennusleiri 15.–19.7. ja purkuleiri 29.–31.7. 

Leirin hinta on 220–240 eur, riippuen osallistujien määrästä.Lippukunnan tuki jokaiselle leiriläiselle on 70 euroa riippumatta leirin lopullisesta hinnasta. Hintaa voidaan saadaa alemmaksi leirillelähtijöiden yhteisellä varainhankinnalla.

 
Roihulle ilmoittaudutaan 1.11.2015–24.1.2016 välisenä aikana. Täysi-ikäiset partiolaiset ilmoittautuvat leirille SuomenPartiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta, kirjautuen sisään omalla Partio-ID-tunnuksellaan. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja; tätä varten huoltaja tarvitsee oman PartioID-tunnuksensa. Huoltajan PartioID:n luomiseen tarvitaan huoltajanumero sekä Kuksaan merkitty sähköpostiosoite. Lippukunnille suunnatut ohjeet huoltajan lisäämiseen Kuksaan löydät täältä Huoltajatietolomake.
 
Leirimaksuun on mahdollista saada tukea stipendin muodossa. Hakemus täytetään ilmoittautumisen yhteydessä Kuksassa, ja stipendiä hakeneiden osalta ilmoittautuminen on ehdollinen stipendipäätöksen saamiseen saakka. Stipendinmyöntämisen pääperusteena on kotitalouden taloudellinen tilanne, ja hakuprosessin yhteydessä asiasta kysytään tarkat tiedot. 

Leiriläisten ilmoittautuminen tapahtuu 1.11.2015–24.1.2016 välisenä aikana osoitteessa roihu2016.fi/ilmoittaudu.

 
Roihulla toimii kesätyö- ja kesälomaturva – voit ilmoittautua nyt ja mikäli saat kesätöitä/et saakaan kesälomaa leirin ajaksi, voit perua ilmoittautumisen maksutta 31.5.2016 saakka työnantajan todistusta vastaan
Lisätietoja leiristä, Lauri Harkia 0408210617